post image

Solskjaer: Då är Pogba tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en tråkig rapport om Paul Pogba och dennes förväntade comeback. "Han behöver forfarande mycket tid på sig för att bli helt redo" säger normmanen. 

Paul Pogba skadade sig i augusti och gjorde sedan en för tidig comeback i matcherna mot Rochdale och Arsenal. Han tvingades sedan åter till rehabilitering och har nu tillbringat lång tid med att träna sig tillbaka i form – bl.a under ett träningsläger i Dubai.
Pogba uppdaterade nyligen själv om status på rehabiliteringen, via sina sociala medier då han skrev att det inte ”är långt kvar nu” men Ole Gunnar Solskjaer ger inte en lika optimistisk rapport om Pogbas comeback. Enligt Solskjaer kan vi tidigast se Pogba tillbaka i spel i matchen mot Sheffield United den 24:e november.

"Jag tror inte vi får se honom innan december. Han kommer vara borta ett tag" sa Solskjaer efter gårdagens 3-1-seger över Norwich på Carrow Road.
"Han behöver tid på sig för att bli helt återställd. Kanske att han kan vara tillbaka mot Sheffield United efter landslagsuppehållet, men antagligen inte innan december."
På frågan om vad Pogba egentligen har exakt för skada, svarade Solskjaer:
"Nå, jag är ingen doktor men det är en skada och den behöver läkas. Det är hans ankel, ja."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen