post image

Solskjaer: Börjar bli svårt att bänka honom

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det börjar bli allt svårare att bänka Mason Greenwood. "Väldigt svårt att mönstra en elva utan Greenwood just nu" säger Solskjaer. 

Mason Greenwood fortsätter leverera för Manchester United och är trots sin unga ålder (18) klubbens näst bästa målskytt denna säsong, efter Marcus Rashford. Förra veckan gjorde Greenwood tre mål – två i Europa League mot AZ Alkmaar och sedan den viktiga kvitteringen mot Everton då han kom in från bänken och hjälpte United att få en poäng på Old Trafford.
Samtidigt är Anthony Martial ganska så ojämn i sina prestationer.. Och Ole Gunnar Solskjaer säger att det börjar bli svårt att inte ge Mason Greenwood en startplats.
”Han gör det väldigt svårt för mig att peta honom just nu. Jag minns när jag kom till klubben och gjorde några mål och även om jag kände att jag kunde gjort vissa saker bättre så var managerns kommentar ”Jag har svårt att peta spelare som gör mål. Det är väldigt svårt att ställa ut ett lag just nu utan att ha Mason i åtanke.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Spela 4-4-2, det är nya tider nu men Manchester United vann precis allt med 4-4-2 eller 4-4-1-1 under SAFs tid. Martial och Greenwood på topp med Rashford och James på kanterna, då snackar vi. Mittfältet tar McSauce och Fred, Pogba kan packa och dansa vidare i Madrid eller något. Backlinjen är lite klurig då Shaw är en spelare jag gillar men han är inte ung längre men gör misstag som inte ens en 18 åring gör. Lindelöf har jag dömt ut men han börjar banne mig se ut som en Man United försvarare nu. Maguire och AWB är givna. Spela in den här formationen och köp 1-2 mittfältare, en till striker som konkurrerar med Greenwood och Martial, samt minst en mittback av klass och Jones och Bailly lämnar.

  3
  0
  1. Även en ytter som kan spela på båda kanterna, eller varför inte två? City har till exempel Mahrez, Sterling, Sané och B.Silva som främst konkurrerar om kanterna. Vi behöver liknande bredd överallt. Shaw/Williams Dalot/AWB Rashford/Ny James/Sancho Martial/Håland Greenwood/Ny
   Lindelöf/Smalling Maguire/Ny

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen