post image

"Solskjaer är mycket bättre nu än för ett år sedan"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att Ole Gunnar Solskjaer är en mycket bättre manager i dag än vad han var för ett år sedan. 

Ole Gunnar Solskjaer fick en flygande start i United då han ersatte Jose Mourinho i december 2018, men formkurvan störtdök efter några månader och en lång period av historiskt dåliga prestationer följde. Solskjaer har dock haft ett tydligt stöd ifrån ledningen och nu börjar saker se väldigt bra ut igen.
Bruno Fernandes är inköpt och har redan gjort succé och gör United ett lyckat sommarfönster så kan Solskjaer få ännu fler komponenter på plats för att implementera sin vision och bygga det Manchester United som återigen ska kunna konkurrera på den högsta nivån. Något som plötsligt inte känns så avlägset längre.

Att Solskjaer är en sympatisk och omtyckt person som har en betydande plats i Manchester Uniteds historia råder det ju inga tvivel om, men hans brist på erfarenhet är ett faktum - men det kanske inte spelar någon roll i slutändan. Han kanske lyckas med upptaget ändå. Och Nemanja Matic säger att han Solskjaer växt mycket i sin roll under det gångna året.
"Han blir bättre och mer erfaren för varje dag som går. Han kommer garanterat bli bättre och bättre. Så är det med alla managers. Carlo Ancelotti i dag och för 20 år sedan är inte samma sak. Han vet mer, han har mer erfarenhet så det kommer vara samma sak med Ole. Han är enligt mig en mycket bättre manager i dag än vad han var för ett år sedan."
"Nu känner han alla spelarna, han vet exakt vad han behöver göra innan matcherna och efter matcherna. Erfarenhet är väldigt viktig i hans jobb."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen