post image

Solskjaer: Allt är en del av planen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer insisterar på att de transferbeslut som fattades i somras var de rätta och att jobbet med att bygga upp Manchester United går helt enligt planerna. 

Manchester United har fått kritik för sitt agerande under sommarens transferfönster då man sålde sin enda utpräglade målskytt Romelu Lukaku och även lånade ut Alexis Sanchez, utan att ersätta dem. Men Ole Gunnar Solskjaer vidhåller att allt går enligt plan och att alla beslut som fattats kommer gynna Manchester United långsiktigt.

Under dagens presskonferens sa norrmannen:
"Jag pratar med Ed (Woodward) mängder av gånger och vi har regelbunden kontakt. Och som vi pratat om så många gånger, så har vi en plan. Vi vet att vi fattat en del beslut som kanske kan skada oss på kort sikt, men som vi vet kommer gynna oss långsiktigt och det är en del av planen."
"Men resultat är alltid det huvudsakliga och vi kan komma framåt fortare om vi får resultaten och gör bra framträdanden. Men jag är säker på att vi kommer dit. Vi planerar fortfarande för det kommande transferfönstret och för sommarfönstret och hur vi ser på att laget ska ta sig framåt."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen