post image

Solskjaer: 100% säker på att vi gör rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer diskuterar sin framtid i en intervju med Sky Sports och förklarar att han inte känner något behov av en kontinuerlig försäkran från ägarna och Ed Woodward. 

Signalerna från styrelsen har under hösten varit att Ole Gunnar Solskjaer kommer få tid på sig att bygga sitt Manchester United och att vi kommer behöva ha tålamod under processen. Detta sa VD Ed Woodward i förra månaden.
Men frågan är hur djupt Manchester United kommer tillåtas falla innan man måste göra en förändring. Vi är inte där ännu. Men den sämsta säsongsöppningen på 30 år är ett faktum och det finns inte mycket som pekar på en vändning inom den närmsta tiden.

I en intervju med Sky Sports och Gary Neville, pratar Solskjaer själv om sin framtid.
"Alla samtal jag haft med ägarna, med Ed Woodward och klubben har handlat om ett tre års-kontrakt. Vi planerar långsiktigt. Jag har fått jobbet och om man förlorar en eller ett par matcher så sitter man inte och väntar på ett samtal för att få en försäkran (om att man sitter säkert). Vi har påbörjat en plan och vi har en rekryteringsplan på plats."
"Jag är 100% säker, baserat på min tid här, att strukturen är rätt. För det är alltid managern som har sista ordet."
 
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Finns INGET som tyder på att han gör NÅGOT rätt.
  Man kunde åtminstone se Mourinhos o LVGS taktiker, planer o spelidéer. Sen att man inte gillade det man såg var en annan femma. Vad kan vi se av Ole? Ingenting, en FM-spelare har nog lika mycket eller mer erfarenhet av att coacha ett lag som United än vad Ole har. Han är helt vilsen, han har inte en enda aning om vad han sysslar med, det ser man på laget o hur de spelar… för de har inte en endaste aning om hur man anfaller eller ens påbörjar ett anfall. Hata LVG o Mou så mycket man vill, de fick med sig resultat, de vann titlar. Ole kommer ALDRIG vinna en titel genom att spela på sitt sätt. Och det här med the class of 92 och SAF måste bara få dö o förbli historia, det är som en förbannelse just nu. Man är förblindad av idén om att återuppliva 20 år gammal historia, det är nya tider, det krävs nya idéer. UT med OLE, in med en manager med framtidsvision.

  5
  0
 2. Lampard som precis tog över Chelsea är 10x bättre än Ole. Kolla på Chelsea o kolla på oss. Efter 4-0 mot Chelsea har vi sjunkit till botten. Chelsea har lyft sig och spelar en mycket tydlig fotboll som Lampard har implementerat i laget. Har Chelsea en mycket bättre trupp? Definitivt inte. Vi har en bättre backlinjke, en mer erfaren offensiv, dom har dock ett bättre mittfält. Men ska de vara sådan skillnad på oss o dom de senaste månaderna? NEJ. Det är Oles fel.

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen