post image

Solskajer om Ighalos deltagande mot Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Odion Ighalo kommer att resa med Manchester United till London och kan komma att göra ett inhopp trots att han inte hunnit träna med laget. 

Odion Ighalo reste inte med Manchester United på träningslägret i Spanien eftersom man var oroliga att reglerna för inresa  för personer som vistats i Kina skulle kunna komma att skärpas och anfallaren då riskerat att inte släppas in i England igen. Istället blev han kvar i Manchester där han sedan ankomsten i början av februari nu tränat med en personlig tränare på annan anläggning än Carrington. Som en säkerhetsåtgärd, för att säkerställa att inte något Coronavirus släpps in i Unitedmiljön.
Nu har Ighalo hållits ifrån gruppen i två veckor och säkerhetsperioden är avklarad utan tecken på viruset. Han har ju inte kunnat träna med sina nya lagkamrater, men möjligen hinner han med ett pass på söndag innan man reser till London för matchen mot Chelsea. Solskjaer säger att Ighalo kommer att resa med laget, men osäker på om han kommer spela.
 

"Jag har aldrig sagt att han kommer vara redo att spela på måndag. Han kommer vara involverad och resa med oss nu när han är ute ur den där två veckor långa säkerhetsperioden. Han kommer resa med oss, så låt oss se om han kommer vara involverad (i matchen) eller inte."
"Han har kört sitt träningsprogram och han måste integreras i gruppen också. Han måste vänja sig vid spelarna och laget så fort han kan."
"Jag behövde inget träningspass för att komma in och göra någonting. Som anfallare kan man ibland bara bli inslängd på planen och göra vad man kan. Det kanske blir så att han måste göra ett inhopp och ge oss ett mål och då får han bara göra så som han alltid gjort."
Källa: Manutd.com
 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen