post image

Solksjaer: Hade aldrig riskerat Pogba här

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han inte hade låtit Paul Pogba spelat på det usla konstgräs som AZ Alkmaar erbjuder på sin hemmaplan...

Pogba kom nyligen tillbaka från en skada, men han fick direkt nya problem med sin ankel. Efter att ha spelat småskadad i både matcherna mot Rochdale och Arsenal så beslutade United att lämna Pogba hemma då man reste till Holland för kvällens Europa League-match.
På presskonferensen sa Solskjaer att planen på arenan är bland de värsta han sett och att han inte ville riskera Pogba på konstgräset.
"Det är en av de värsta planerna jag sett på länge. I Norge så är alla (konstgräsplaner) moderna och nya. Jag skulle inte riskera honom (Pogba) på konstgräs även om han var tillgänglig till den här matchen."
Matchtruppen till kvällens match innehåller tio akademispelare totalt och Solskjaer hoppas många av de unga spelarna visar hunger och vilja.
"Jag hoppas bara att de är redo att löpa. Ta löpningar i djupled och avsluta chanserna."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Härligt bebisansiktet, men att du däremot valde att riskera honom i 90min. mot rockdale eller vad dom nu heter köper jag inte alls!
  Ibland känns det som att Ole är mästare på att förmedla känslan av att han har total kontroll över läget när jag i själva verket tror det är långt ifrån sanningen. Kom igen, saker han säger, hans blick, kroppsspråk allt skriker desperation i mina ögon.
  Jag blir så extremt stressad inför de spelarna som ryktas vara targets för united också: Rice, Longstaff, Maddison, Chilwell, Håland, Ödegrd… är det verkligen spelare som dessa som vi tror ska (försöka) bära upp United till toppen igen!?

  5
  0
 2. Ja men du jag hade gör nästa som han gjorde att välja b laget mot medel lag och se vilka spelar som visa hunger och vill spela fotboll det är ju lång tid till januari fönster nu ju! Vi måste fylla på med spelar där det behövs snart gå inte och vänta till januari

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen