post image

Smith: Det kommer avgöra hans framtid i Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Aston Villas manager Dean Smith ger en uppdatering om Manchester United-ryktet Jack Grealish framtid. 

Jack Grealish tros vara en av spelarna som toppar Manchester Uniteds transferlista tillsammans med framförallt Jadon Sancho, inför kommande fönster. Grealish, som fyller 25 i september har varit i Aston Villa sedan 2001 då han var sex år gammal och han har ett stort hjärta för klubben, men det lär bli svårt att tacka nej om storklubbarna kommer med erbjudanden.
Aston Villa spelar imorgon Ligacup-final mot Manchester City, men i Premier League ligger man endast en poäng ovanför nedflyttningsstrecket och manager Dean Smith medger att han inte vet om Grealish blir kvar i Villa efter säsongen.

"Jag vet inte. Den frågan måste vänta till i sommar. Givetvis är att hålla oss kvar i den här ligan en av de viktigaste sakerna för att hjälpa oss att behålla Jack Grealish. Han vill spela på den högsta nivån och han vill vinna troféer."
"Vinna en trofé? (Ligacupen). Vi jobbar hårt. Vi kommer behöva jobba hårt på söndag för att vinna en trofé. Jacks framtid hänger på vad som händer under de kommande tre månaderna och sedan får vi utvärdera."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen