post image

Smalling: Största skillnaden mellan PL och Serie A

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chris Smalling börjar etablera sig i den italienska ligan sedan låneflytten till Roma i somras och han förklarar vad den största skillnaden Premier League och Serie A är. 

Manchester United lånade i somras ut Chris Smalling till Roma under hela säsongen efter att man köpt in Harry Maguire för rekordsumman £80 miljoner. Det var kanske inte Smalling som man tänkte sig skulle bli den som fick lämna, men 29-åringen har nu kommit in i sin nya klubb och börjat acklimatisera sig även privat.
”Nu är min familj här och vi är på väg att flytta in i ett hus. Det är skönt att ha allt klart nu. Alla pusselbitar utanför planen håller på att falla på plats, så förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre” säger Smalling till Romas officiella hemsida.

Vidare förklarar Smalling vad som är den största skillnaden mellan att spela i Serie A och Premier League.
"Jag har tittat mycket på Serie A för att studera motståndarna och jämfört med i England så har man här många fler lag som spelar med två centrala anfallare och de skapar problem för försvaren. I England behöver man oftast bara hantera en anfallare, så man har sin mittbackskollega som täcker upp - men här kan man ofta hamna två mot två."
"Det tas också fler löpningar in bakom backlinjen här. Så det är definitivt nya utmaningar, vilket jag gillar" säger Smalling.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen