post image

Smalling om livet i Roma

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chris Smalling pratar om det nya livet i den italienska huvudstaden. "Både jag och familjen har stadgat  oss här nu" säger mittbacken. 

Det har pratas mycket om Chris Smallings framtid under hösten. Han har imponerat under sin tid i Roma och det har ryktats om allt från att Roma vill ha honom permanent till att både Milan och Inter fått upp ögonen för honom. Enligt vissa rapporter är United redo att sälja honom permanent och enligt andra uppgifter förväntar man sig att han återvänder efter säsongen.
Så vad som händer återstår att se. Men Smalling själv säger återigen att både han och familjen trivs i Rom.

"Jag måste säga att jag känner att jag stadgat mig. Familjen är här, hundarna är här så alla är här och när min familj är lycklig och jag är lycklig så märks det ute på planen när jag spelar."
"Jag har ju inte varit här så länge, men det är något jag verkligen gillat. Min fokus är att se till att det här laget går bra den här säsongen. Managerns målsättningar är inte bara att ta laget tillbaka till Champions League, utan det är även att vinna någonting. Där ligger min fokus och förhoppningsvis så har vi i slutet av säsongen uppnått något och vunnit något och sedan får vi se vad som händer. Men just nu handlar det bara om att fokusera på vad som händer på planen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Lopa,
   Vem skulle inte trivas med livet att bo, leva och sparka boll i Rom och samtidigt tjäna ett par miljoner i veckan på det?
   Man kan tycka om Manchester hur mycket man vill, men att jämföra ett liv i Rom går bara inte. Så jag förstår att tom Smallings hundar tycker att livet är toppen just nu.

   4
   0
   1. Ja har du den inställningen så säger det mycket om vad du känner för manchester. Vi pratar om fotbollsspelare, inte ex on The beqch stjärnor som ska se till och slappa på stranden. Du har fokus på fel saker min vän.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen