post image

Smalling: Jag har ett beslut att fatta

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chris Smalling säger att han har ett tufft beslut att fatta i slutet av säsongen - återvända till Manchester eller stanna i Rom. 

Smalling har under säsongen gjort avtryck i Roma och klubbens manager Paulo Fonseca sa i går att han vill behålla Smalling permanent efter säsongen, då lånekontraktet går ut. Smalling har tidigare sagt att han är öppen för att bli kvar i Roma och nu har han på nytt pratat om framtiden. I en intervju med Sky Sports, säger han:
”Nytt land, ny erfarenhet. Men med tanke på hur jag stadgat mig, kärleken jag känt, speciellt från fansen men från alla i Rom, så kommer det bli ett intressant beslut jag måste fatta. Några av de andra spelarna sa till mig att om man får en flygande start så är den kärlek man kan få i den här staden helt otrolig.”

"När jag pratade med United så handlade det om - låt oss ha en bra säsong, förhoppningsvis går allt som det är tänkt, laget går bra och det går bra för mig och i slutet av säsongen får vi sätta oss ned och prata. Det var planen i början av säsongen och säsongen är ju inte slut ännu. Så vi får ta det när säsongen är slut."
"Jag pratade med honom (Solskjaer). Under de senaste åren har jag vant mig vid att spela i nästan varenda match om jag är fit. Så att halvera det (kändes inte bra). När jag kollade på alternativen som fanns så var det här det bästa (Roma) - vi pratade öppet om det och såg till att det hände."
Om Fonsecas beröm, säger Smalling:
"Det är kul att höra. Att ha en tilltron från managern, från coachen och från andra spelare också - det hjälper mig att göra bra ifrån mig på planen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen