post image

Sky: Vad United måste göra för att behålla Ighalo

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports rapporterar att Manchester United kan bli tvungna att köpa loss Odion Ighalo permanent om man vill ha honom till sitt förfogande under resterande del av säsongen. 

Premier League har som mål att återupptas andra veckan i juni och om så blir fallet så kommer Ighalos lånekontrakt sannolikt hinna gå ut innan alla matcher är färdigspelade och enligt Sky Sports förväntar sig Shanghai Shenhua att anfallaren ska vara tillbaka i Kina lagom till ligastarten i juli.
Enligt Sky så är den enda möjligheten för United att behålla Ighalo bortom den 30:e juni, då lånet ska avslutas, att köpa honom permanent och Shanghai sägs värdera honom till omkring £20 miljoner.
Sky rapporterar även att Newcastle kan försöka värva Ighalo i sommar, förutsatt att Bin Salman och den saudiska investeringsfonden blir nya ägare.
Ighalo gjorde innan spelstoppet fyra mål och en assist på åtta matcher och han har inte gjort någon hemlighet av att han vill bli kvar i Manchester United.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Är orolig att United släpper Ighalo för att göra rum för en ny spelare då han är 30+. För mig så har Ighalo varit en bra bänknötare som vet att han inte har en plats i startelvan. Vad han ger United på planen är attribut som de andra spelarna inte har, möjligen Greenwood men inte Rashy eller Martial. De två vill ta emot och gå runt sin försvarare snarare än striker-mentaliteten som Ighalo/Greenwood besitter.
    Hans ålder kommer vara problemet, 30+ år så han får max ett års förlängning i taget. Samtidigt så måste Chong och Gomez också få sina chanser. Jag velar fram och tillbaka… Men hjärtat säger att det skulle vara jobbigt att släppa Ighalo.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen