post image

Sky: Uniteds scouter på plats för att se duon

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports skriver att Manchester United hade scouter på plats i matchen mellan Lyon och Lille för att bevaka Moussa Dembele och Boubakary Soumare. 

Uniteds jakt på transfers är i full gång och som bekant är det mittfältet och anfallet man jobbar på att förstärka. Två spelare som länkats med United under hösten och vintern är Lyons anfallare Moussa Dembele och Lilles talangfulle mittfältare Boubakary Soumare och Sky Sports skriver att United hade scouter på plats då Lyon och Lilles möttes i franska cupens semifinal under tisdagskvällen.
Dembele uppges ha varit på Uniteds radar under en längre tid och Sky skriver att man även bevakade honom under förra veckans match mellan Lyon och Nantes. Lyon har dock flera gånger under vintern sagt att man inte kommer sälja 23-åringen i januari. Men det återstår väl att se hur det blir med den saken om United väl lägger ett bud.

Enligt Sky så är däremot Lille redo att sälja Soumare efter att klubben spelat mot PSG i helgen. 20-åringen har länkats med både Manchester United och Chelsea, men indikerade häromdagen i en intervju med den franska tidningen LEquipe att han inte avser lämna Lille under vinterfönstret.

”Jag vill göra en full säsong ja. Jag känner mig bra och mina lagkamrater hjälper mig. Det är inte tid att lämna. Jag vill inte lämna med någon ånger. Ja självklart (vill jag lämna) – det har jag redan diskuterat med coachen. Det var jag väldigt tydlig med. Jag har en väldig tydligt bild av var jag vill i min karriär. Jag vet var jag är i dag och det passar mig.”
Källa: Sky Sports
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen