post image

Sky: United vägrar betala mer än £50 miljoner

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports hävdar att Manchester United inte är villiga att betala mer än £50 miljoner för att signa Jadon Sancho i sommar. 

Borussia Dortmund vill ha omkring, eller mer än £100 miljoner för Jadon Sancho, men enligt Sky Sports så kommer United inte erbjuda mer än £50 miljoner för för spelaren i sommar – detta ska seniora källor inom Manchester United bekräftat för Sky.
Enligt Ska så anser United att Dortmund måste anpassa sin värdering av Sancho efter den skakade och skadade ekonomin, som drabbat alla fotbollsklubbar under coronakrisen.
Sky skriver vidare att Jude Bellingham kan spela en roll i affären. Supertalangen, som fyllde 17 år i går är starkt länkad med både United och Dortmund, men många tidningar har uppgett att Dortmund ska vara favorit till hans signatur och Sky menar att sannolikheten är större att Sancho hamnar på Old Trafford om Bellingham går till Westfalenstadion.
Dortmund VD Hans-Joachim Watzke sa så sent som för några dagar sedan att man inte kommer ge någon ”corona-rabatt” på Sancho, men att man är öppna för att diskutera en transfer om Sancho själv vill lämna och en klubb lägger ett bud motsvarande Dortmunds värdering.
United och Dortmund är alltså en bra bit ifrån varandra, enligt Sky..

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen