post image

Sky: United utesluter bud på Eriksen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så är Manchester United inte intresserade av att försöka värva Christian Eriksen från Tottenham och dansken är troligen på väg mot Milano.

Det har ryktats om att United lagt ett bud på £20 miljoner för Eriksen, vars kontrakt med Tottenham går ut till sommaren. Men Sky Sports hävdar att så inte är fallet. United höll samtal med Spurs om Eriksen förra sommaren, men affären blev aldrig av och enligt Sky har man inte tagit någon ny kontakt.
Sky menar på att man inte heller kommer lägga något bud på dansken och att han själv har siktet inställt på Inter, vilket också sägs vara en trolig destination.
United är i desperat behov av förstärkningar. Dels pga av skadeläget på mittfältet, men även för att man behöver addera både bredd och kvalitet till truppen. Oavsett skadeläge. Solskjaer har sagt att man har resurser för att göra värvningar och att man gärna vill göra det. Men bara om ”rätt spelare” finns tillgängliga..

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Vill inte vara den… Men det är en del stavfel i inlägget. 😀
    On topic: Eriksen har jag alltid velat ha i United. En kortsiktig lösning på mittfältet är något vi behöver tycker jag. 2-års kontrakt eller något kanske? Vi behöver mittfältare så det skriker om det i vilket fall som helst.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen