post image

Sky: United måste fortfarande upp i pris

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så har Manchester United fortfarande en bit kvar upp till Sporting Lissabons värdering av Bruno Fernandes.

I går kom rapporter i portugisisk media om att United och Sporting gjort framsteg i förhandlingarna under helgen sedan United ska ha presenterat ett nytt bud – £46 miljoner plus ytterligare ca £12,6 i add-ons. Men Sky Sports skriver dock att United fortfarande måste upp i pris.
Enligt Sky så ville United i förra veckan endast betala £42 miljoner för spelaren, men ska efter de senaste förhandlingarna höjt budet till £46 miljoner. Sky nämner inget om ytterligare add-ons. Och priset £46 miljoner uppges vara för lågt för Sporting Lissabon.

Sportings manager Jorge Silas säger att Fernands behållit fokus trots alla spekulationer om framtiden och Silas förväntar sig att Fernandes spelar i kvällens match mot Maritimo:
"Han är alltid väldigt benägen att arbeta. Han är väldigt fokuserad på träningarna och matcherna. Jag pratar mycket med mina spelare och han är en av de som är mest involverade. Jag tror han kommer spela på måndag och han kommer garanterat spela bra."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Det är ju löjligt hur Ed Woodward sköter transferförhandlingar, han blir tvungen till slut att betala mer än han borde betala i början av förhandlingarna. Detta har hänt förut, med bland andra Maguire.
  Detta avspeglar bristande, eller t.o.m saknad, transferpolicy i ManUtd. Om ManUtd hade planerat denna värvning i god innan skulle det inte ta så har lång tid, dessutom skulle priset inte bli så dyrt!!!!!

  14
  1
  1. Exakt, tid är pengar!
   700 miljoner 1 Januari är billigare enligt mig än 700 miljoner 31 Januari.
   Samma med Harry, han kunde fått mycket mer tid på sig att acklimatisera sig i klubben, samt spelat i hop sig med VNL om han hade varit klar den 1 Juli.
   Istället startade han, va vad de? 4 dagar i ligan eter han blivit klar?
   Ed fick inte ner det priset en krona efter 2 månaders förhandlingar.

   8
   3
  1. Problemet är enkelt. Woodward vill värva en spelare så billigt som möjligt och är inte det hans jobb? Försök sätta dig in i hans sits. Han har press både från ägarna och från sig själv att göra så bra affärer som möjligt. Han är en affärsman och då gäller det att pruta. Sure.. det skulle vara enklare att betala Sporting exakt vad de vill ha MEN det leder bara till att andra lag höjer sina priser direkt. Så försök tänka långsiktig istället för att gnälla.

   8
   16
   1. SvennisJR, Ed Woodwards enda fan i hela världen.
    ”Försök sätta dig in i hans sits. Han har press både från ägarna och från sig själv att göra så bra affärer som möjligt. ”
    🤣🤣
    Kämpa på med ditt trollande kompis, det är jätteunderhållande att läsa måste jag säga!

    10
    5
 2. Vi hade behövt honom redan 2 jan då truppen haltar och vi behöver folk som kan avlasta start spelarna och våra unga killar så som Gomez Chong och Garner spelar han ju nästan aldrig ! av någon anledning , nej i detta läge går det ej att snåla .
  United är en rik klubb vilket alla vet så ja kan bli lättare att få hit toppspelare men samtidigt så får man pröjsa lite mer är lika för Bayern City Real och Barca samt Juve alla får betala mer pga att dom har pengar samt att klubb märket drar frågan är hur längen Man U drar folk framför allt om man vill betala dåligt .

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen