post image

Sky: Spurs inte öppna för att sälja och United har inte råd med en långdragen såpa

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports har Tottenham ingen avsikt att sälja Harry Kane i sommar oavsett om han inte skriver på nytt kontrakt eller var man slutar i tabellen. 

Harry Kane tros vilja lämna Spurs i jakt på troféer – något som han inte har, trots alla sina målrekord. Om Kane skulle tillåtas lämna Tottenham med ett år kvar på kontraktet och om han prompt vill stanna i Premier League, ja då bedöms Manchester United vara det enda realistiska alternativet med tanke på anfallssituationen i de andra storklubbarna och eftersom Spurs rivaler Arsenal och Chelsea rimligtvis går bort helt.

Men Sky Sports rapporterar att Tottenham inte kommer sanktionera en försäljning av sin stora stjärna i sommar. Även om han inte vill förlänga kontraktet eller om man missar CL-plats. Sky skriver att Kanes värde för laget bedöms vara högre än någon transfersumma och att man därför kommer att behålla honom, medvetna om risken att sedan tappa honom gratis sommaren 2024.

United länkas allt starkare med Kane och Manchester Evening News har de senaste dagarna rapporterat att han är Erik ten Hags primära transfermål för anfallet, trots att han i sommar är 30 år gammal. Sky skriver att United länge varit stora beundrare av Kane och att man kommer utforska möjligheten att signa honom i sommar, men att man inte har råd att bli indragna i en långdragen transfersåpa med den knepiga Daniel Levy. Den centrala anfallspositionen är topprioritet för United och Erik ten Hag vill säkra en klassvärvning på positionen så snabbt som möjligt, skriver Sky.

Sky skriver att United skulle kunna återvända till Tottenham i januari 2024 om han blir kvar i Spurs i sommar och då ännu inte skulle ha förlängt med klubben vid årsskiftet. Enligt Sky kan dock Kanes inställning till ett nytt kontrakt komma att förändras. Om Conte skulle lämna jobbet i sommar och Mauricio Pochettino skulle göra comeback. Eller om man gjorde en ambitiös rekrytering av tex Thomas Tuchel, så kan Kane möjligen signa nytt kontrakt menar Sky.

Enligt rapporten överväger United också Victor Osimhen, Dusan Vlahovic, Mohammed Kudus, Goncalo Ramos och Lautaro Martinez.

 

Källa: Sky Sports

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen