post image

Sky Sports: United överväger Emre Can

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nu skriver även mer trovärdiga Sky Sports att Manchester United har den fd. Liverpool-mittfältaren Emre Can på radarn inför januarifönstret.

Det har under senare veckor ryktats om att United kan komma att försöka värva Emre Can från Juventus i januari. Den 25-årige tysken tillbringade fyra säsonger på Anfield Road innan han flyttade till Turin och det hör ju inte till vanligheterna att spelare representerar både Liverpool och United – även om det är en annan klubb emellan.
Ryktena har hittills mest kommit från Italien, men nu skriver även den engelska versionen av Sky Sports att United överväger ett bud på Can. Enligt rapporten är han dock inget primärt transfermål, men man överväger ett bud, heter det och Juventus tros vilja ha omkring £35 miljoner för att släppa honom.

Can har helt hamnat i frysboxen under nya managern Maurizio Sarri och han nobbades helt från Champions League-truppen - något han reagerade starkt på. I ett uttalande i september, sa Can:
"Det faktum att jag inte är med i Champions League-truppen är extremt chockerande för mig. Framförallt eftersom jag lovades något annat bara i förra vecka. Jag förde samtal med andra klubbar i somras och ett av villkoren för att jag skulle stanna här var att jag inkluderades i Champions League-truppen"
"Men sedan ringde dig mig i ett samtal som inte ens var en minut långt och sa att jag inte var med i truppen. Och de gav mig ingen förklaring. Det gör mig riktigt förbannad. De har inte varit ärliga mot mig. Om jag kände till det här på förhand så hade jag inte stannat i Juventus."
Can bad sedan om ursäkt för sitt uttalande, via Twitter.
Källa. Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen