post image

Sky Sports: Nu är affären nära

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports skriver att Manchester United och Sporting Lissabon nu är mycket nära att vara överens om transfersumman för Bruno Fernandes. 

Den gångna veckan har varit full av trovärdiga rykten om att United sitter i avancerade förhandlingar med Sporting om värvningen av Bruno Fernandes. Sky Sports skrev i går att klubbarna då fortfarande var en bit ifrån varandra i värderingen av spelaren, men Sky skriver i kväll att en affär nu är nära sedan klubbarna tycks ha enats om transfersumman.
Enligt Sky kan slutnotan landa på omkring £60 miljoner, men United kommer betala £43 miljoner initialt och därefter £17 miljoner i add-ons. United och Fernandes är redan överens om de personliga villkoren och han kommer ha en veckolön på omkring £120 000, uppger Sky.

En anledning till att affären har dröjt är enligt Sky att både Sporting och Fernandes själv insisterade på att han ska spela mot Benfica i kväll - vilket han också kommer göra, med start 22.15 sv tid medan United helst ville att han skulle avstå spel i den matchen.
Efter kvällens match så kan saker och ting dock komma att ske fort och Fernandes förväntas inom kort resa till England. Enligt rykten ifrån portugisisk media kan han finnas på plats på läktaren för att se Manchester United spela mot Liverpool på Anfield på söndag.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen