post image

Sky Sports: Klubbarna långt ifrån överens

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så är Manchester United och Sporting Lissabon fortfarande långt ifrån varandra i förhandlingarna om Bruno Fernandes. 

Att United och Sporting sitter i samtal om Fernandes kan vi nog med säkerhet slå fast, även om Ole Gunnar Solskjaer var förtegen om saken under dagens presskonferens. Sky Sports skriver i dag att Sporting vill ha omkring £60 miljoner för 25-åringen och att man vill att Marcos Rojo inkluderas i affären. Men enligt Skys rapport så är klubbarna fortfarande ”långt ifrån varandra” i förhandlingarna, då man sägs ha olika syn på värderingen.
Sky skriver dock att United är villiga att låta Rojo lämna klubben denna månad, men att Sporting vill förhandla om andra spelare som en del av affären om argentinaren i slutändan blir kvar i United. Spelare som nämnts i portugisisk media är Andreas Pereira, Joel Pereira och Angel Gomes.
Sky skriver också att Fernandes är den enda spelaren som Manchester United just nu förhandlar om.

 
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

22 KOMMENTARER

 1. Hade även önskat att United gick efter Timo Werner från Leipzig.
  Tysk landslagsanfallare i rätt ålder (23år) som hittills gjort 18 mål på 17 matcher i Bundesliga, samt 3 i CL. Sägs ha en utköpsklausul på 50milj euro.
  Real sägs vilja ha honom redan i detta fönster, trots att dom redan har Benzema och Jovic som centrala anfallare. Det visar storlags mentalitet, inte att man litar på en ojämn Martial som förväntas axla den centrala rollen en säsong med över 50 matcher.

  9
  0
  1. Werner var tydligen på väg till Liverpool i somras. Men han krävde garantier nedskrivet i kontraktet att vara del av förstaelvan. Detta var inget Klopp ville gå med på, därför sprack dealen.
   Ed kanske går med på sånt?

   6
   0
  1. Vi har förstått din synpunkt nu, efter flera liknande inlägg. Du tror inte han kommer, vi förstår. Sitt nu lugnt i båten så får vi se om Bruno anslutit till United, eller inte.
   Jag tror iaf att det kommer lösa sig, tids nog.

   5
   4
   1. När van Persie kom till oss från Arsenal var han väldigt tydlig med att han vill vinna troféer och priser.
    Loser-Gunners var ju kända att vara nöjda med att komma topp fyra och ”nästan bli PL mästare”, samt vinna FA eller Ligacupen.
    Dagens Gunners är väl nöjda att ligga nära CL-spel.
    Är det nån som känner till Oles plan för säsongen 20-21? Är det att spela på samma sätt mot alla lag och sen får vi se hur långt det räcker?
    Om Bruno kommer IDAG till oss, kommer han inte för att känna sig säker på att vinna nåt över huvudtaget. Han kommer troligen för att garantera ett liv utan pengaproblem och att vara med ett lag som gör ett försök att återvinna det som fanns i klubben för snart 10 år senan, dvs en vinnarmentalitet.
    Jag tror att Bruno också vet att United behöver honom mer än att han behöver United.

    3
    1
    1. Så är det. Därav behöver det komma in folk i styrelsen som har ambitioner för just ett fotbollslag och INTE enbart ett aktiebolag! Och därigenom få hit hungriga spelare som ger sitt yttersta för klubbmärket. Motivationen är som bortblåst i dagsläget (och sju år tillbaka) och den kan bara komma tillbaka om det finns folk som vet vad de sysslar med!

     1
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen