post image

Sky: Soumare till United eller Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports hävdar att den 20-årige Lille-mittfältaren kommer gå till antingen Manchester United eller Chelsea under januarifönstret. 

Manchester United behöver framförallt mittfältare och Ole Gunnar Solskjaer har hintat om att det kan komma att bli två värvningar under januari. En av nyförvärven förväntas bli Bruno Fernandes från Sporting Lissabon och enligt Sky Sports så kan det andra bli Lilles talangfulle mittfältare Boubakary Soumare.
Sky skriver att både Manchester United och Chelsea hållit samtal om spelaren, men att inget beslut kommer att fattas före Lilles match mot Paris Saint Germain den 26:e januari men att spelaren sannolikt kommer hamna i antingen United eller Chelsea innan januarifönstret stänger.

Soumare är en box-box-mittfältare som jämförts med Paul Pogba och han har denna säsong gjort 23 framträdanden alla turneringar för Lille.
Arsenal, Real Madrid och Valencia har tidigare länkats med spelaren, men enligt Sky Sports så är de ute ur racet och det står nu mellan United och Chelsea.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen