post image

Sky: Smalling återvänder

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så har Manchester United och Roma inte fört samtal gällande en permanent transfer av Chris Smalling och han förväntas återvända till United efter säsongen. 

Chris Smalling lånades i somras ut till Roma efter att Manchester United köpt in Harry Maguire för rekordsumman £80 miljoner, från Leicester och behövde frigöra utrymme i backlinjen.
Smalling har fått ett uppsving i form sedan flytten till Roma och stått för fina insatser på sina sex framträdanden för klubben. Bl.a utsågs han till Man of the Match i en match mot Lecce i september.
Det har nu ryktats om att Smallings lån kan komma att bli permanent och så sent som i helgen förekom rapporter om att klubbarna fört samtal om en permanent transfer.
Men Sky Sports skriver i dag att deras källor säger att klubbarna inte diskuterat detta och att Smalling förväntas återvända till Manchester efter säsongens slut.

Smalling själv, säger att han oavsett vilken klubb han spelar i har ambitionen att ta sig tillbaka in i det engelska landslaget.
"Under de senaste åren har jag spelat regelbundet i United och nu här. Jag är på en scen där jag får chansen att visa min talang och jag har förhoppningar om att ifall jag har en speciell säsong så kan jag komma att bli involverad igen. Men jag gillar verkligen italiensk fotboll och tycker det passar mitt spel. När vi är i maj så kan jag förhoppningsvis säga att både jag och laget haft en bra säsong."
"Det är inte så många engelska spelare som går utomlands. Men man börjar se yngre spelare gå på lån utomlands och ha stora framgångar. Jag själv tycker att möjligheten att få erfara spel i Serie med en storklubb som Roma, var för bra för att tacka nej till."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen