post image

Sky: Sancho längtar hem

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Germany rapporterar att Jadon Sancho fått nog av Tyskland och vill hem till England. 

Det har länge ryktats om att Sancho vill bort från Dortmund i sommar och Manchester United har länge ryktas vara favoriter till hans signatur.
Nu rapporterar Sky Germany att 20-åringen har ”hemlängtan” och vill tillbaka till England.
”Jadon Sancho vill lämna Borussia Dortmund den här sommaren. Han har hemlängtan. Han vill inte vara här längre. Det är svårt att säga om han kommer börja strejka så där som Dembele gjorde, men pressen på Dortmund har ökat extremt mycket” säger Marc Behrenbeck på Sky.
Det stora hindret tros vara klubbarnas syn på värderingen, där Dortmund tros kräva £100 miljoner eller mer för att sälja samtidigt som United anser att det är en orimlig summa i en corona-präglad ekonomi.
Transferfönstret öppnar den 27:e juli och då lär dessa rykten ta ännu mer fart och inom en relativt snar framtid få klarhet. Något som tros bli helt avgörande för Uniteds agerande på transfermarknaden är att man når Champions League. Och man har det i egna händer med två omgångar kvar att spela.
Skulle United missa Champions League via Premier League så har man en livlina i augusti då Europa League drar igång som en miniturnering i Tyskland.
Man är i stort sett redan klara för kvartsfinal – eftersom man har 5-0 ifrån första mötet med LASK inför returen den 5:e augusti. I kvartsfinal väntar i sådant fall Köpenhamn eller Istanbul Basaksehir. Tar man sig till semi så är det antingen Olympiakos, Wolverhampton, Sevilla eller Roma som väntar.
Och vinner man hela turneringen så är Champions League-biljetten säkrad – men finalen spelas först den 21:a augusti och värvningsansvariga i United vill nog gärna ha svar på frågan CL eller inget CL så tidigt som möjligt, för att underlätta arbetet på transfermarknaden och skapa bästa möjliga förutsättningar för att göra de affärer man vill göra.

Källa: Daily Star

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Såhär ser jag på saken. När vi säkrat CL plats så kommer Sancho lämna in en transferbegäran. I och med Corona tider så tror jag på runt £80m då(/om) spelaren själv önskar att lämna. Det handlar om dagar kvar, sedan vet vi. Någonstans känns det dock som om detta är ännu en utav medias uppfluffade affärer dock, vi har varit där så många gånger innan då det aldrig köps spelaren i fråga. Sist fick vi vänta ännu ett fönster på Bruno’s ankomst. 🤨😐

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen