post image

Sky: Rojo på lån till Estudiantes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så har Manchester United nu beviljat ett lån till den argentiska klubben Estudiantes för Marcos Rojo. 

Rojo missade en flytt till Everton under deadline day i somras och han har nu inte spelat för Manchester United sedan november. Det har ryktats mycket om att han kan vara på väg tillbaka till sin pojkklubb Estudiantes, men när Solskjaer igår fick frågan om Rojo kommer lämna United under januari så sa han att det inte såg ut att bli så.
I dag rapporterar dock Sky Sports att United nu har beviljat ett lån av Rojo till Estudiantes under resten av säsongen då man anser sig ha tillräckligt god täckning på mittbackspositionen. I dagläget har United fyra friska alternativ – Harry Maguire, Victor Lindelöf, Phil Jones och Eric Bailly. Och Axel Tuanzebe är på väg tillbaka från skada.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

   1. Du pratar historia nu. Rojo har rykt upp sig och varit en riktig klippa det senaste halvåret/året, när han inte har varit skadad. Hoppas verkligen att han stannar åtminstone framtill sommaren och att Jones försvinner nu istället.

    13
    1
   2. Håller med Svennis JR!
    Rojo kan ta med sig sina dumma tacklingar till Argentina. Jag blir helt chockad över att läsa att folk hellre vill ha Rojo än Jones. Har svårt att tro riktiga fans tänker så
    🙂

    3
    13
     1. GGMU7.
      Kul att just det kommer från dig som enbart går in i diskussioner för att vara otrevlig och visa folk hur mycket du kan 🙂
      Kolla mina gröna tummar för det här inlägget om du inte tror mig, folk håller med mig jag lovar dig det lilla killen.

      4
      15
     2. Xinpei har alltid hållit på sådär. Kommer in var fjärde vecka och hetsar igång massa bråk. Besserwisser deluxe dessutom. Han har varit här mycket längre än de flesta av er och det är alltid samma.

      5
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen