post image

Sky-reportern om Uniteds jakt på Sancho och Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports-reportern Dharmesh Sheth pratar om Manchester Uniteds jakt på Jadon Sancho och Jack Grealish. 

Manchester United är mycket starkt länkade med både Jadon Sancho och Jack Grealish inför det kommande transferfönstret, men Sky Sports reporter Dharmesh Sheth tror att United kommer bli tvungna att sälja spelare – troligen Paul Pogba – för att kunna finanserna båda affärerna.
”Gällande Man Uniteds jakt på Jadon Sancho. Vill de ha honom, har de råd med honom? Ja. Men saker har ändrats de senaste sex veckorna. Både i samhället och i fotbollen och inte minst finanserna. Så skulle Man United vara redo att möta Dortmunds prislapp på £100-120 miljoner?”.
”Informationen jag har fått om Jadon Sancho är att han är väldigt lugn gällande situationen. Han vill inte desperat lämna. Han har två år kvar på sitt kontrakt och är fortfarande bara 20 år. Detsamma gäller Dortmund – de känner sig också väldigt lugna gällande situationen. Tidigare under månaden sa de dock att de inte kommer stå i vägen för Sancho om han vill lämna men bara om dealen är rätt både för klubben och Sancho själv.”
”Så just nu finns inga favoriter till Sancho eller någon som leder racet. Man United, Liverpool, Chelsea, Barca, Real Madrid har alla visat konkret intresse. Så förvänta er aktivitet runt Sancho. Kommer han lämna? Det vet vi inte 100% säkert ännu, men vi vet att hans preferens är att spela Champions League-fotboll nästa säsong.”
”Förutom Sancho, skulle United även vara ute efter att signa Jack Grealish. Nå, om de vill signa två spelare för totalt nästan £200 miljoner så skulle det krävas att Man United genererar pengar genom försäljningar och då dyker Paul Pogbas namn upp. Så jag tror att för att United ska kunna signa båda så måste spelare lämna för substantiella summor också. Men var så säkra på att Jack Grealish är en av mittfältarna som Manchester United tittar på denna sommar.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen