post image

Sky-reportern om Bellinghams framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports reporter Kaveh Solhekol menar på att Jude Bellingham ännu inte fattat beslut om sin framtid. 

Manchester United jagar supertalangen Jude Bellingham och det ryktas om att 16-åringen kan komma att kosta hela £30 miljoner om han som väntat lämnar Birmingham i sommar. United bjöd nyligen in Bellingham och hans föräldrar till en guidad tur på Carrington, där han b.la fick träffa topparna Ed Woodward och Richard Arnold och även Sir Alex Ferguson. Och enligt Skys reporter Kaveh Solhekol var Bellingham imponerad av faciliteterna och mottagandet.
”Han var imponerad av vad han såg på Carrington. Man United vill signa honom, Chelsea vill signa honom och Borussia Dortmund vill signa honom. Det är en situation som liknar den med Jadon Sancho. Han har inte fattat beslut kring framtiden ännu.”
Den tyska tidningen Bild hävdar dock att Bellingham ”bara är en signatur” från att bli klar för Borussia Dortmund och att affären t.om hade varit klar om inte coronautbrottet hade skett.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. ”Totalt jävla värdelös”. Då undrar jag har DU sett honom spela??? Antagligen inte. Varför skadar det dig om vi nu skulle värva en 16 årig talang? Inte så att han kommer ersätta någon eller gå rakt in i elvan. Nej Lopa som vanligt visar du din ologiska och dåliga kunskap inom fotboll.

   0
   0
   1. Hej: Snarare du som visar din dåliga kunskap genom att använda ålder som ett argument. 16 eller 20 år – det spelar absolut ingen roll – då grundtekniken är desamma, och den är inte tillräckligt bra. Så – där fick du lära dig något nytt!

    0
    0
    1. Lärde mig precis ingenting utom att använda – hela tiden var något nytt. Åldern är väl ett av de största argumenten som finns? Du har uppenbarligen inte sett ett skit hur han spelar och dömmer väl honom direkt för att han är engelsman eller liknande barnsliga argument du brukar använda. Grabben är 16 år och i stort sett dominerar stundtals i Championship (Bästa andra ligan i världen). Men juste ”grundtekniken” finns inte där. Det vet väl du bättre än hela fotbolls england och deras scouter haha. Skrattretande igen Lopa 🙂

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen