post image

Sky-reportern: Neves och Sanches kan vara De Jong-alternativ

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports reporter Melissa Reddy ger en uppdatering om Manchester Uniteds mittfältsjakt. 

Manchester Uniteds jakt på De Jong kanske slutar lyckligt, eller så gör den det inte. United är väl i det närmaste i ett desperat behov av mittfältsförstärkningar, men Erik ten Hag sa nyligen att man bara är intresserad av ”rätt spelare” och att det är väldigt få som uppfyller kompetenskraven för positionen. Och att man snarare kommer utveckla en spelare i den befintliga truppen än att köpa en ny mittfältare bara för att – om man inte kan få ”rätt man.”

Om man verkligen passar på mittfältsförstärkningar om man inte når framgångar i De Jong-jakten återstår väl att se. Ruben Neves är en spelare som länge länkats med Manchester United och Sky Sports-reportern Melissa Reddy menar att han är ett alternativ man överväger.

"Vi vet att Frenkie de Jong är Manchester Uniteds prioritetsvärvning, men affären drar ut på tiden. Det kommer bli aktuellt med alternativ och ett av namnen vi vet att de tittat på och visat intresse för är Ruben Neves. Klubben har varit intresserade av honom under lång tid pga av hans profil, otroliga passningar, offensiva hot och sättet han kontrollerar tempot på. Allt man vill ha i ett ankare i ett progressivt lag."

"Vi vet att Wolves värderar honom runt £60 miljoner och att de inte nödvändigtvis vill tappa honom, men United måste börja överväga det faktum att man inte kommer hitta en lösning på De Jong-sagan och ställa sig frågan vad man kan göra istället. Men United är fortfarande ganska säkra på sin överenskommelse med Barcelona för De Jong och ganska säkra på att spelaren faktiskt vill komma. Ett annat namn som löst ryktats om är Renato Sanchos, som kan spela som ankare men som är bättre när han används som en box-box-mittfältare. Jag hade inte satsat några pengar på det namnet ännu."

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

    1. Nej nej nej. Önska att de båda stannar så kan Barcelona inte ge kontrakt till sina nyförvärv. Jag är så småaktig att jag hellre nu efter denna skiten ser att De Jong och Depay stannar och förstör deras planer helt och hållet.

      2
      1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen