post image

Sky: Martial kan vara tillbaka mot Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports kan Manchester United få en väldigt välkommen boost i form av Anthony Martials återkomst. Fransmannen har chans att bli spelklar innan söndagens stora rivalmöte med Liverpool, skriver Sky. 

Manchester United har enorma problem med målproduktionen. En anledning till det är att man sålde Lukaku utan att ersätta honom, en annan anledning är Marcus Rashford dåliga form och en tredje är att Anthony Martial varit borta med skada sedan i augusti.
Rashford och Martial var tänkta att bära anfallslinjen denna säsong – en lösning som är långt ifrån optimal i sig, med tanke på att ingen av dem direkt öst in mål tidigare i karriären. Men Martial är ändå ett hot och en väldigt välkommen förstärkning i offensiven, när han väl återvänder från sin skada. Enligt Sky kommer fransmannen att återvända till träning med förstalaget under veckan och han sägs ha en chans att hinna bli spelklar redan till söndagens match.

Även Paul Pogba sägs ha en chans att hinna bli spelklar. Fransmannen skadade sig mot Southampton i augusti och han gjorde sedan ett för tidigt försök till comeback i matchen mot Rochdale, men fick återgå till rehabilitering för att bli helt kvitt skadan - vilket han nu jobbat hårt för att göra, bl.a under ett träningsläger i Dubai.
Sky skriver att också Shaw, Lindelöf, Wan-Bissaka, Lingard och Greenwood kan hinna bli spelbara till på söndag, så det ser ut att börja ljusna på skadefronten för Manchester United och man behöver ju onekligen starkast möjliga lag för att inte riskera att bli tilltvålade av ligaledaren inför hemmapubliken.
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen