post image

Sky: Klubbarna var överens men United ändrade villkoren

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports skriver att Manchester United och Sporting Lissabon är £10 miljoner ifrån varandra i värderingen och att inga nya förhandlingar är inplanerade. 

The Sun skrev tidigare i kväll att United valt att lämna förhandlingarna om Bruno Fernandes sedan man varit oförmögna att nå en överenskommelse gällande prislappen, med Sporting. Men mer trovärdiga Sky Sports har sin version av situationen. Sky skriver i kväll att klubbarna är ca £10 miljoner ifrån varandra gällande prislappen, att förhandlingarna nått ett dödläge och att inga nya samtal är inplanerade i detta nu.
Sky skriver att superagenten Jorge Mendes – som hanterar transferns för Sporting nyligen reste till Manchester tillsammans med klubbens president Frederico Varandas och deras sportchef Hugo Viana för att diskutera affären med Ed Woodward. När man reste tillbaka till Portugal så var det med ”blandade känslor” för Varandas del, skriver Sky. Dels var han besviken över att förlora sin bästa spelare men också nöjd med den summa om £55 miljoner som man hade enats om under förhandlingarna i England.

Men några dagar senare så ska United ha ändrat sig, skriver Sky. Plötsligt sänkte man sitt bud och lät meddela att man nu bara ville betala £42 miljoner för mittfältaren. Detta eftersom man antog att Sporting var i desperat behov av pengar nu i januari och skulle tvingas till att godta budet, menar Sky. Uniteds rådande bud är alltså lägre än det bud på £38,3 miljoner plus £17 miljoner i add-ons som Tottenham var villiga att betala för Fernandes i somras . Och då har Fernandes nu en halv mycket framgångsrik säsong till i ryggen, som rimligtvis bör ha höjt hans värde.
Sky skriver att förhandlingarna just nu har pausats, men att det fortfarande finns en möjlighet att affären blir av. Klubbarna uppges fortfarande ha en god relation trots händelseutvecklingen och Bruno Fernandes själv vill göra flytten till Manchester United.
Åtta dagar återstår av transferfönstret..
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

 1. En av världens absolut största klubbar inom idrottsvärlden kan inte ens göra en ordentlig transfer. Vilken jävla cirkus det är och vilka jävla clowner det är som styr klubben. Det är så pinsamt… I framtiden så kommer ingen agent eller klubb vilja förhandla med oss, om det ens finns många vettiga spelare som vill komma till oss d.v.s.
  Det sjukaste utav allt är att vi fortfarande går plus miljarder per år för att vi har så många fans världen runt. Ingen aning vart pengarna går.

  8
  0
  1. United tjänar fortfarande obegripligt mycket pengar.
   Som tur för klubben, beror inte dessa inkomster löngre på de idrottsliga prestationerna. Utan det är Uniteds varumärke som har fixat stålarna.
   Många av avtalen skrevs innan SAF gick i pension och dessa måste antingen avbrytas eller förlängas. Så fort Glazers märker att Uniteds varumärke är svagare och tappar tredjeplatsen i världen och förstaplatsen i England, kommer spekulationerna sätta igång att klubben ska säljas.
   Fördelen med detta blir ju att Ed får sparken först och sedan köper troligen nån arabisk stat United.
   Jag är inte så säker på att United någonsin kommer tjäna dessa pengar klubben har gjort de senaste 10 åren. Tyvärr ser jag en mörk framtid för United. Inte bara spelmässigt, utan också ekonomiskt. Sämre kommer det bli. Frågan är snarare hur mycket sämre?

   9
   1
  1. Svennis JR,
   Glazers kanske vill behålla så mycket pengar kvar i klubben så att värdet maximeras vid en eventuell försäljning.
   Ytterst märkligt att man är beredda betala £30M för en talangfull brittisk 16 åring men inte betala £65M för en erkänd erfaren portugisisk mittfältare och en spelare som passar in i klubbens filosofi.

   6
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen