post image

Sky: Klubbarna närmar sig varandra i förhandlingarna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports rapporterar att förhandlingarna om Bruno Fernandes går framåt och att en klubbana kan nå en överenskommelse denna vecka. 

Sky Sports rapporterar nu att Manchester United och Sporting Lissabon närmar sig en överenskommelse om Bruno Fernandes och säger att fördröjningen i affären och vad som komplicerat saker och ting kan vara ett avtal som Sporting har med agenten Jorge Mendes.
Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth rapporterar:
“Informationen Sky Sports News nu får från Portugal är att det finns ökande känsla av att en deal som tar Bruno Fernandes från Sporting Lissabon till Manchester United kan bli klar den här veckan. Vi har den här morgonen pratat med en person som jobbar med Sporting som säger att detaljerna av affären fortfarande måste färdigställas, men att båda parter närmar sig varandra gällande pris och framförallt betalstrukturen.”

"Det har nämnts att förseningen i affären beror på agentarvoden och specifikt att Man United inte vill hantera Jorge Mendes (arvode). Agenten har nära band med Sporting och hjälpte till att ordna en rad transfers i somras för att lätta klubbens finansiella problem. I gengäld tros Mendes ha velat vara involverad i alla framtida affären som involverar Sporting. Men trots att han inte varit involverad i förhandlingarna om Fernandes så vill Mendes fortfarande ha betalat för affären - som avtalet med Sporting berättigar honom."
"Det kan vara anledningen till varför Sporting tycks ha höjt priset. Försöker de att täcka vad de måste betala Mendes genom vad de vill ha från Man Utd? Om så är fallet så kan det vara en anledning till fördröjningen. Man Utd vill inte täcka någon extrakostnad som Sporting kan ha till Mendes. Bruno Fernandes vill till Man Utd, men som saker står så är han fortfarande en Sporting-spelare och han finns med i truppen till kvällens match mot Braga i cupen."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Dessa agenter i dagens fotboll, den ena värre än den andra. Är det inte dags att vakna upp nu fifa/uefa och införa restriktioner så att pengahungriga miljardärer som ska ha betalt för att bokstavligen ligga i soffan och kolla på serier, som förstör spelarövergångar

  18
  2
  1. Det märkliga i denna affär verkar vara att United inte vill betala det Sporting begär, man begär enligt mig inte överdrivet mkt med tanke på hur bra han är. Nu ryktades det om en överenskommelse på 46mil GBP. ca 56milj +bonusar. Finns väldigt många spelare i både sämre och likvärdig klass som gått bra mkt dyrare. Det stör mig lite och hade gjort mig fly förbannad om United missat honom, ja det återstår väl att se förstås. Ledningen är bra jä… seg och snål. Sen Woodward tog över går rekryteringarna sjukt segt till skillnad mot andra topp klubbar, stör mig!

   4
   1
   1. Man är beredd att betala totalt överdrivna belopp för inhemska brittiska spelare med träfötter, men inte för stortalangen utanför öarna, från kontinenten.
    Jag kan fatta att man inte hela tiden vill betala överpris, men då ska man inte heller betala £80M för en spelare med Maguires kvalitet. Hade Maguire varit tex belgare, då hade hans prislapp varit £40M, som högst. Maguire är en bra mittback, men ändå inte speciellt märkvärdig.

    4
    1

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen