post image

Sky: Inter i samtal med Chong

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Italia hävdar att Thaith Chong agent träffat Inter för att diskutera en transfer. 

Chongs kontrakt med Manchester United går ut till sommaren och man har ännu inte kommit överens om någon förlängning. Sedan årsskiftet får holländaren föra samtal med klubbar i uttalandet och Sky Italia skriver nu att Inter sitter i samtal med 19-åringens agent angående en transfer och är redo att erbjuda honom ett fem års-kontrakt.
Chong – som har gjort sju framträdanden för Manchester United denna säsong – har erbjudits ett nytt kontrakt av Manchester United, men har inte skrivit på och han har även länkats med Juventus under hösten och vintern.
Hans akademikollega Angel Gomes befinner sig i en liknande situation med utgående kontrakt, men det förekommer inte lika intensiva rykten om hans framtid.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Det är väldigt svårt att bedöma om denna spelare kommer att uppnå världsklass nivå eller inte. Enligt hans framträdande med ManUtds första lag så var han inte särskilt lovande, man såg hans svagheter i att spela på elitnivå. Kanske behöver han få mer speltid för mer utveckling, men ManUtd befinner sig i ett läge där finns ingen möjlighet att låta nya spelare lära, utveckla och göra misstag. ManUtd i dagsläget behöver endast spelarna som är redan rutinerade och insatta.

    2
    0
  2. Varför förlängde man inte med honom och Gomes i somras och skickat dem istället på lån nu i december när man kan se att de inte håller i nuläget? Steget är stort mellan u-fotboll och seniorlaget. Låter vi han gå känns det som att vi får ångra oss ..

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen