post image

Sky Germanys taskiga hån mot Jadon Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tyska Sky Sports passade under sändning på att håna Jadon Sancho för dennes svaga start i Manchester United. 

United hade följt Sancho i flera års tid och i somras lyckades man äntligen säkra hans signatur då man betalade Dortmund £73 miljoner för att ta honom till Old Trafford, men starten i United har varit allt annat än bra. 0 mål och assist har det blivit på elva framträdanden för 21-åringen, som under sin sista säsong med Dortmund stod för 16 mål och 20 assist.

Ole Gunnar Solskjaers preferens är att spela med Mason Greenwood till höger och Marcus Rashford till vänster nu när han är tillbaka i spel och Sancho fick sitta på bänken som oanvänd avbytare under hela söndagens mardrömsmatch mot Liverpool. Efter den tunga förlusten så passade Sky Germany på att håna Sancho, som lämnade Tyskland för den större scenen i England.

Sky slängde upp grafik på sin skärm föreställande Sancho iklädd smoking med texten "De kallar mig 007." Som en referens till att det blivit 0 mål och 0 assist på 7 Premier League-matcher.

Det är som bekant inte bara Sancho som har det problematiskt just nu. Manchester United är en klubb där saker och ting helt enkelt inte stämmer för tillfället. När Sancho fick chansen för England mot Andorra under det senaste landslagsuppehållet stod han för en hyllad insats med bl.a två assist.

 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen