post image

Sky: Fernandes vill "desperat" till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports så vill Bruno Fernandes "desperat" få igenom sin flytt till Manchester United. 

Om United var i enormt behov av förstärkningar igår så är man i gigantiskt stort behov av förstärkningar i dag, efter de senaste rapporterna om att Rashford kan bli borta två till tre månade med en ryggskada. Bruno Fernandes är förvisso ingen anfallare, men han gör många mål och många assist och är en spelare som kan komma att hamna i United innan fönstret stänger. Om klubbarna kan enas om övergångssumman dvs.
Enligt gårdagens rapporter från flera trovärdiga källor så är klubbarna i dagsläget inte överens om summan. Sporting uppges vilja ha omkring £68 miljoner för 25-åringen medan United tros värdera honom till omkring £50 miljoner.
Sky Sports skriver ikväll att klubbarna tidigare i veckan var nära att enas om en affär värd £60 miljoner, där United skulle betala £43 miljoner direkt och sedan £17 miljoner i add-ons. Men Sporting sägs ha invändningar mot strukturen och vill ha mer pengar i direkt.

Sky Sports skriver att det fortfarande finns en vilja att få igenom en affär och att förhandlingarna kommer fortsätta under veckan. Enligt Sky är också Fernandes själv desperat att få igenom flytten. Men källor säger till Sky "att vi kan förvänta oss vad som helst."
Fredagens match mellan Sporting och Benfica spåddes bli Fernandes sista match för Sporting, men eftersom affären nu stannat upp så är han inkluderad i matchtruppen till tisdagens cupmatch mellan Sporting och Braga.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Om det stämmer att Bruno verkligen vill till United, så får han väl pusha på Sporting själv – och i ”värsta” fall betala mellanskillnaden själv, precis som Herrera gjorde.
  Det är spelare som verkligen vill till United som vi måste göra allt i vår makt att få in! Herrera var f.ö mkt bra trupp-spelare som kämpade på oavsett hur bra eller dålig form han var i. Han är enormt saknad idag – minst sagt! Kan Bruno vara av samma typ på just den fronten? Det återstår att se vad som händer nu de sista dagarna av fönstret.

  9
  2
  1. Jag känner som du, Felix.
   Jag tror det mesta som skrivs om Fernandes är påhittat av media och andra wannabes. Det kan inte vara speciellt svårt att värva en spelare om United vill det, spelaren vill till United och säljande klubben vill sälja spelaren till United. Nånting är skumt här, precis som det var i augusti.

   5
   2
  2. Värvas ingen in nu i januari och Rashford i värsta fall blir borta resten av säsongen, beroende på hur allvarliga frakturer i ryggen han har, så är säsongen helt körd. Och då kommer det inte bli lättare i sommarfönstret heller, särskilt inte med den inkompetenta ledningen vi har, en ”kompetens” som sträcker sig från styrelsen och ända ut på tränarbänken…
   Nej, detta är en mardröm. Snälla väck mig!

   13
   1
    1. Erik Niva i Viasat studion påpekade att det tog United 27 år innan vi lyckades vinna PL första gången med SAF som manager. Nu har det gått 7 år och ingenting tyder på att United kommer vinna PL de närmaste åren. Om det kommer ta ytterligare 20 år är det inget vi vet om idag. Jag är mest deppig och negativ efter dagens reality check. Det känns som att Liverpool blir bara bättre och bättre med SAMMA spelartrupp. Och detta är enbart Klopps och hans stabs förtjänst. Tänk om vi kunde ha vår egen Klopp. Då skulle vi inte behöva köpa nya spelare säsong efter säsong…

     6
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen