post image

Skvaller: Pochettino hoppas på United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så väntar Mauricio Pochettino på att Manchester United-jobbet ska bli tillgängligt...

Ole Gunnar Solskjaer har ledningens fulla stöd och tros få lång tid på sig att få saker och ting att fungera i Manchester Uniteds nya satsning. Men skvallerblaskan The Sun menar på att Mauricio Pochettino är hoppfull om att posten ska bli ledig.
Enligt tidningen så tror flera av spelarna i Tottenham att argentinaren kommer ta första bästa chans att lämna Spurs och United sägs vara hans preferens.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Kan ju gå fort om Oles bygge inte tar frukt och fixar alla fall en fjärdeplats i PL i vår.
  Har så otroligt svårt att tro på att ledningen och ägarna skulle acceptera ytterligare en miss på CL. Nu kan jag inga siffror, men nog pratar vi om flertal miljarder kronor i inkomstbortfall från sponsorer och samarbetspartners. Plus att laget tappar attraktionskraft på utländska spelare som säkerligen helst spelar i ett lag som är med i PL.
  Engelska spelare är inga problem att värva, då United är fortfarande Englands största klubb.

  0
  0
 2. Jag personligen tycker att ole ska vara kvar! Jag skyller allting på själva laget! De som spelade med hjärta mest är bisaka, mctominay lindelöf! ASå det sakna väldigt mycket att spela för att vinna! Jag se ingen rörelse alls! Om alla inte anstränga sig lika mycket som vissa spelare i United då tror jag inte att det är tränarens fel. Våran passning spel är så långsam ursel och ingen teknik spel alls! Dessutom vi låter alltid andra laget göra mål först sen försöker vi göra mål tlllbaka!
  Det är inte första gången detta händer våran tränare från moyes till ole vad tror ni att felet är ?!? ASå vi saknar väldigt mycket taktik!!
  Spelarna är felet vissas spelare i det här laget vill tabort ole genom att spela ursel på matcher! Spelarna tillåter att United att förlora!
  Jag såg på när James gjorde mål jag kunde ser på honom att han ville mer han ville att vi skulle försätta spelar och göra fler mål!!
  Men vad händer vi släpper in mål och vi va tvungen att spela lika mot sämre lag! Fan va pinsamt!

  0
  0
  1. James,
   Ibland så räcker det inte med att spela med hjärtat om man saknar rätt kompetens och att motståndarna är bättre.
   Den dagen en tränare tappar kontrollen över spelartruppen kan inte tränaren vara kvar. Det är betydligt enklare att sparka en tränare än att sparka en handfull spelare. Fast det vore spännande att iakta processen om Ed skulle sparka 5-6 spelare mellan två stycken fönster… ?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen