Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget på Luke Shaw och Brandon Williams.

Manchester United missade igår chansen att gå om Chelsea och Leicester i tabellen och blev istället kvar på femteplatsen med tre omgångar kvar att spela, detta efter 2-2 hemma mot Southampton – som mycket nöpligt fick in kvitteringen i den 96:e minuten.
Målet kom efter en period av intensiv press där United i slutet tvingats spela med tio man, sedan Brandon Williams åkt på en huvudskada och man inte hade några bytestillfällen kvar. Tidigare i matchen hade Luke Shaw klivit av med en vriden fotled och United kan mycket väl vara utan vänsterback till torsdagens möte med Crystal Palace.
”Luke vred sin fotled, men förhoppningsvis kan vi få några goda nyheter gällande honom efter att han gjort röntgen” sa Solskjaer efter matchen.