post image

Skaderapport inför Norwich

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är en rapport om skadeläget i Manchester United inför helgens match mot Norwich i Premier League. Sex spelare kan missa mötet. 

Manchester United har haft en osannolik otur med skador under hösten och givetvis är det en bidragande faktor till att det gått som det gjort, med en 14:e plats i Premier League efter nio spelade omgångar.
Det börjar dock ljusna på skadeforten nu. Anthony Martial, Jesse Lingard och Aaron Wan-Bissaka har återvänt, men det är fortfarande en hel drös spelare på skadelistan.
Paul Pogba jobbar på hårt och börjar närma sig en comeback, men Solskjaer bekräftade i veckan att fransmannen inte kommer hinna bli redo till helgens match mot Norwich.

David De Gea skadade sig i Spaniens landspamp mot Sverige, men var tillbaka redan till matchen mot Liverpool förra helgen. Han stannade dock kvar i Manchester då resten av laget reste till Belgrad för gårdagens match mot Partizan, men Solskjaer sa i veckan att spanjoren kommer finnas tillgänglig mot Norwich.
Luke Shaw och Nemanja Matic är skadade och har tillbringat veckan i Dubai för träning. Diogo Dalot och Eric Bailly kommer också missa matchen och Axel Tuanzebe - som skadade sig på uppvärmningen inför Liverpool - är ett frågetecken.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen