post image

Skadeläget inför Man United v Arsenal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United tar i kväll emot Arsenal hemma på Old Trafford i Premier League och här är en skaderapport från Solskjaer...

United har problem med skador inför kvällens stormatch mot Arsenal. I en intervju med Manchester Uniteds officiella app så bekräftar Solskjaer följande.
"Det kanske är en eller två som kommer tillbaka. Paul hade väldigt kämpigt med sin ankel (mot Rochdale) och den var väldigt svullen, så låt oss se hur det har läkt. Han fick 90 minuter, men i slutet av matchen var den öm igen. Phil (Jones) kommer vara borta till efter landslagsuppehållet. Jag tror inte vi ser Anthony innan landslagsuppehållet. Luke Shaw är på väg tillbaka så förhoppningsvis får vi se honom."
Under fredagens presskonferens indikerade Solskjaer starkt att både Martial och Rashford kommer missa kvällens match. Tidigare under veckan bekräftade han att både Diogo Dalot och Angel Gomes är skadade och de får ses som stora frågetecken inför ikväll.
Eric Bailly är sedan tidigare långtidsskadad
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Som sagt Ole verkar inte vara den bäste klart som fan man inte i denna sits kör honom i 90 minuter , men hans lagbygge klarade ju inte ens av att slå ut ett brögäng i Ligacupen såååå Ole kanske skall börja med längd åkning istället .

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen