post image

Sju spelare med utgående kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har sju spelare med utgående kontrakt, som man antagligen kan släppa eller tappa på fri transfer i sommar. 

Manchester United är under ständig ombyggnad och man går sannolikt ett händelserikt år tillmötes, med stor aktivitet på transfermarknaden. Det handlar om att både köpa och sälja/släppa spelare och att lyckas behålla spelare man vill ha kvar.
Angel Gomes och Tahith Chong är två spelare med utgående kontrakt som United gärna vill behålla och utöver dessa två finns det ytterligare fem spelare vars kontrakt går ut till sommaren.
Nemanja Matic – Serben är inget förstaval under Solskjaer och har på sistone varit starkt länkad med en flytt till Inter för spel under sin f.d manager Antonio Conte. Men nu när Mourinho tagit över Spurs, så kanske det blir en flytt till London istället. Att han blir kvar i United får ses som helt uteslutet.
Ashley Young – Har varit i Manchester United sedan sommaren 2011 och håller fortfarande måttet emellanåt. Står inför samma situation som i fjol då han fick ett nytt ett-års-kontrakt. Han har varit frekvent återkommande i Solskjaers uppställningar och kan nog bli aktuell för ännu en förlängning.

Eric Bailly - Den skickliga mittbacken som snabbt blev en publikfavorit efter flytten från Villareal sommaren 2016. Tyvärr har hans karriär i United varit enormt tyngd av skador. På en Jones-liknande nivå. Just nu är han knäskadad, men förväntas återvända i december. Hans kontrakt går ut till sommaren, men United har optionen att förlänga kontraktet med hela två år.
Angel Gomes - En av de starkast lysande stjärnorna i akademin. Man sitter just nu i förhandlingar om en förlängning, men status är oklar.
Tahith Chong - En annan av de starkast lysande talangerna från akademin. 19-åringen har bara fått 24 minuter i Premier League denna säsong och hans agent har bekräftat att det finns intresse från flera storklubbar i Europa. United sitter i förhandlingar om en förlängning och likt med Gomes så är det oklart hur framtiden ser ut för Chong.
Lee Grant - Tredjemålvakten som signades från Stoke sommaren 2018 kommer troligen inte att bli kvar i United. Han har bara spelat totalt 20 minuter för klubben och man har talangfulla målvakter som pushar för sin chans - Matej Kovar och Dean Henderson.
Timothy Fosu-Mensah - Ännu en skadedrabbad spelare. TFM tillbringade förra säsongen på lån i Fulham men ådrog sig en långtidsskada och har inte spelat denna säsong. United har optionen att förlänga hans kornakt med ett år.
Vilka ska United behålla och vilka ska man släppa/sälja tycker ni?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Jag vill behålla följande:
  Gomes och Chong, behåll båda med låna ut dom.
  Young. Låt honom vara nr 5 på ytterbackspositionen så kan vi lägga pengar på mitt fältet och anfallet i sommar istället.
  Bailly. Här är jag osäker. Säger ändå behåll av samma anledning som på Young.
  Skeppa iväg:
  Matic, Grant och TFM

  7
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen