post image

Sista-minuten-ändring i truppen: Cavani stannar hemma

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United meddelar nu att man gjort en sista-minuten-ändring i den trupp som reser till Milano. Tyvärr blir Edinson Cavani kvar i Manchester. 

Solskjaer sa under sin presskonferens att den trio som varit skadad en tid – Paul Pogba, Doony van de Beek och Edinson Cavani alla tränat och kommer att resa med laget till Milano för morgondagens Europa League-retur mot Milan på San Siro. Men, nu bekräftar Solskjaer att man gör en ändring i sista sekund.

Edinson Cavani har tydligen känt av en reaktion från träningen och tvingas bli kvar i Manchester.

"Vi är glada att Donny, Paul och David (som varit isolerad sedan sin Spanien-resa) är tillbaka. Stora spelare. Men tyvärr ser det ut som att Edinson fått en känning efter träningen i dag och han kände sig inte redo att resa. Eric (Bailly) utvärderar vi. Jag kanske hade fel där. Jag sa att han inte skulle kunna spela. Det kanske har ändats. Han kanske kan vara redo, men han tränade inte i morse" säger Solskjaer till klubbens officiella kanal MUTV.

Uppdaterad trupp efter Cavanis avhopp:

De Gea, Henderson, Grant; Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek; Greenwood, Rashford.

Källa: Manutd.com

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen