post image

Sir Jim Ratcliffe på plats på Old Trafford

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sir Jim Ratcliffe har under dagen varit på plats i Manchester för möte med United. 

Under gårdagen var en delegation från Sheikh Jassim Al Thanis Nine Two Foundation på plats i Manchester för ett tio timmar långt möte med Manchester United och enligt Fabrizio Romano var känslorna positiva efter mötet. Och idag var det dags för Sir Jim Ratcliffe och INEOS Group att träffa klubbledningen för diskussioner.

Ratcliffe själv och INEOS Groups sportchef Sir Dave Brailsford togs emot av VD Richard Arnold vid Old Trafford och äntrade sedan byggnaden. Och enligt Manchester Evening News kommer man under fredagen att besöka Carrington.

Ratcliffe och Al Thani är de intressenter som trätt fram offentligt med sina intentioner att köpa majoritet av Manchester United. Det tros dock vara flera med i racet, bl.a amerikanska hedgefonden Elliott Investment Management som har rapporterats vara intresserade av ett minoritetsägande.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Såklart hade Sir Jim Ratcliff varit perfekt men när han inte ens pratar om att höja upp Manchester United utan bara att äga klubben så måste man bli misstänksam. Vilka pengar kommer han att skjuta till som förbättrar situationen? Träningsanläggning? Arena? Området runtom OT? Investera i truppen?

  Lägg därtill att han för diskussioner med JP Morgan om hur de ska gå tillväga. RED FLAG!!!!!
  JP Morgan är amerikanskt. ALDRIG MER! Ingenting som är amerikanskt ska någonsin ha någonting med Manchester United att göra. Aldrig i helvete att fler amerikaner ska lägga sig i denna klubben, mina pengar satsas på att bankmannen från Qatar håller sina löften.

  JP Morgan och Glazers har gjort affärer. De har varit ett bollplank för Glazers. 1+1 är 2, inte 11. Med Sir Jim så kommer Manchester United att skuldbelägga sig ännu mer. Med Al Thani så blir vi kvitt skulderna som Glazers har dragit på oss under alla dessa år.

  Jag förstår att ni hatar araber. Vit makt eller hur? Men om ni ser bortom detta så är allting som har med amerikaner att göra, helt värdelöst. Utan JP Morgan så hade jag fortfarande velat ha Sir Jim Ratcliff men när han ingick i den diskussion där de ger honom uppmaningar hur de tycker att han ska göra, då drog jag ett streck över honom. Aldrig mer amerikaner (spott)

  2
  4
   1. Vad ska man annars tro när ni är sådana motståndare till det bästa alternativet? JP Morgan och deras Glazers kopplingar är motbjudande. Enbart en klick av människor som inte ser den rätta vägen utav dessa bud. När ni sedan ”vet” hur det kommer gå med en arabisk ägare, så visar ni era rätta färger.

    1
    3
    1. Räcker det inte att titta över på den blåa sidan av United och fusket luktar i luften. Allt skit som City har gjort de senaste 10-15 åren har kommit fram med fusk. Jag hoppas personligen att City straffas av FA med degradering till lägsta divisionen i engelska ligasystemet och böter med ett par miljarder pund. Då skulle lag som Newcastle bli extra försiktiga och lag som United, Liverpool ta över fotbollen igen, precis som dom alltid har gjort med ärliga pengar.

     5
     1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen