post image

”Sir Alex blev galen och smashade Bruce telefon i papperskorgen”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Paul Parker delar med sig av en anekdot om en arg Sir Alex Ferguson. 

Sir Alex Ferguson var känd för sitt man management. Sättet han hanterade spelare, stora egon och sina trupper och han gjorde det bättre än någon annan. Han var också känd för att kunna säga till på skarpen när det behövdes och begreppet ”hårtorken” har vi hört många historier om.

Nu berättar den f.d spelaren Paul Parker om en situation då Steve Bruce telefon ringde under en halvtidsvila, efter en svag första halvlek på 90-talet.

 

"Jag kommer aldrig glömma den gången då Sir Alex smashade Steves mobiltelefon, som en gång råkade ringa i halvtid vilket gjorde managern vansinnig. Steve hade på sin telefon eftersom hans fru Janet var på sjukhuset med ett ryggproblem och han väntade på en update kring hur hon mådde."

"Den första halvleken hade inte gått så bra och man kände på sig att en utskällning väntade för så fort bossen kom in i omklädningsrummet så slängde han sin kavaj, vilket betydde att han menade alvar. Han gick igång på vissa av oss ganska så rejält. Plötsligt började en telefon ringa och den första han tittade på var mig, för han associerade av någon anledning alltid mig med mobiler."

"Tack och lov så var jag inte den skyldige så han började gå igenom raden av spelare. Han glodde på var och en för att lokalisera ljudet. Till slut reste sig öronen när han kom fram till Bruceys jacka. Han stack ned handen i fick och drog upp telefonen. Utan att tänka efter så slängde han den med full kraft ned i en papperskorg, vilket totalförstörde den. Ingen sa ett ord. Inte ens Steve. Han visste att det inte hade hjälpt, så han höll tyst. Vi var bara tvungna att köra vidare och Steve visste att vi hade ett jobb att göra i andra halvlek - alla hemmarelaterade saker fick läggas åt sidan."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen