post image

Silvestre: United behöver mer än en mittfältare

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mikael Silvestre menar att Manchester United behöver fler mittfältare än bara Frenkie de Jong. 

Manchester United jagar Frenkie de Jong febrilt samtidigt som det förekommer allt fler rapporter om att han vill till Chelsea. Uppförsbacken tycks vara brant. Och det är oklart om man har något backupalternativ. Erik ten Hag indikerade senast idag att man inte kommer signa någon mittfältare om det inte är ”rätt spelare.”

United har tappat både Matic och Pogba. Och dessutom Jesse Lingard. Och den gamle Unitedbacken Mikael Silvestre menar att det inte ens hade räckt att bara förstärka med De Jong.

"Det är en ganska unik situation. Vi vet Barcelonas situation. Vi vet att Barcelona bett vissa spelare gå ned i lön, men spelarna insisterar med all rätt på vad de ska ha. Därför är situationen låst. Rent sportsligt vore det en väldigt väldigt bra värvning. Han kan den fotboll Erik ten Hag vill spela och han har attributen för att utföra det. Men ändå - en värvning på mittfältet bör inte vara tillräckligt."

"De behöver signa ännu en mittfältare plus De Jong, om de kan få honom. Man hade gärna haft sitt primära transfermål i klubben vid det här laget, men man måste bara hantera det. Pogba och Matic har lämnat och de behöver förstärkningar där. De har inte ersatts i samma antal. Glöm kvalité - men ingen har kommit in på den positionen, så det finns fortfarande mycket jobb kvar att göra."

United har som bekant signat Christian Eriksen. Han kan ses som en ersättare till Juan Mata, eller kanske Paul Pogba - eftersom han kan används djupare på mittfältet än bara på nr 10-positionen.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen