post image

Sherwood: Han har Man United-SWAG

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tim Sherwood säger att Jack Grealish är som gjord för Manchester United. 

Rykten och transferprat intensifieras när vi börjar närma oss fönstret och Jack Grealish är som bekant en av de spelare det pratas mest om. Hans f.d manager i Aston Villa, Tim Sherwood säger att Grealish har en viss aura eller ”swag” och att han hade passat in i United som fisken i vattnet.
”Bara vissa människor kan spela för United och jag har inga tvivel om att Jack Grealish är en av dem. Han har en typ av speciell Manchester United-swagger – han är vad de behöver. De har hittat Fernandes – han har länkat ihop spelare och hela laget ser bättre ut.”
”Matic ser nu ut som en spelare som vunnit två ligatitlar i Premier League, Pogba har vaknat till liv igen och om eller när de introducerar Jack Grealish så snackar vi om ännu en spelare som är speciell.”
”De har Mason Greenwood, Marcus Rashford, Dan James och Anthony Martials snabbhet, men Jack kan ta bollen i trånga ytor och ge dem något annat. När lag faller tillbaka mot United så har de ibland problem, men då är Jack som bäst. Han hittar kombinationerna som låser upp dörren.”
Aston Villa tros kräva omkring £70 miljoner för 24-åringen, men prislappen och tillgängligheten påverkas möjligen av huruvida Villa håller sig kvar i Premier League eller ej.
 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen