post image

Sheringham: Därför borde United sälja Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Teddy Sheringham anser att Paul Pogba saknar mentaliteten som Manchester United behöver för att bygga vidare. 

Paul Pogba har stunder av briljans, men har under sina år i Manchester United ofta kritiserats för att gå långa perioder med ett oengagerat uppträdande på planen. Teddy Sheringham anser att en spelare som Pogba bör ha samma mentalitet som tex Roy Keane hade och att United skulle göra bäst i att ersätta Pogba med en annan typ av spelare, som har ett tydligare driv.
”Den stora grejen för mig är Pogba. Det har pratats mycket om honom. Ni nämner kaptener – när saker inte fungerade på får tid, så såg Roy Keane till att saker började fungera. Han drev på laget, han kämpade på och såg till att vi hade något att säga till om i varenda match han spelade. När man kollar på Paul Pogba, har han samma mentalitet? Ja han kanske är en talangfull grabb – men får han United ur tuffa situationer?”
”För mig så sänder han fel vibbar. Ja det är bra att vara kaxig vid rätt tillfälle. Dwight York var kaxig och arrogant, men han hade även viljan att göra saker rätt vid rätt tillfällen. Det måste man ha och det tycker jag inte man får av Paul Pogba. Jag tycker att han behöver lämna så att man kan få in en annan spelare som har rätt mentalitet och rätt vilja. ”The Manchester United Way” som har drivet att ta laget ur en situation och ta klubben framåt.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Helt rätt! Tyvärr är minnet kort hos många och man glömmer alla mediokra och i vissa fall usla insatser av Pogba. Det går inte att bygga en titelvinnare och ha en så ojämn och till vissa delar loj spelare som lagets stjärna.

  0
  0
 2. Fernandes är ju en ledare på ett visst plan. Han har fått majoriteten av spelarna i laget att höja sig, ska bli spännande att se om han lyckas höja Pogba också. Det får tiden utvisa.
  Inga förhastade beslut ska tas om Pogba ska säljas. På pappret är Pogba och Fernandes ett drömmittfält.

  0
  0
 3. Jag har lite svårt att fatta att det behövs en ny spelare till United, för att majoriteten går och höjer sitt spel. Dom är ju professionella idrottsmän (eller borde vara det) och då borde dom inte behöva en ny spelare bredvid sig för att spela bättre.
  Jag kanske har helt fel i denna fråga, då jag själv en gång i tiden spelade division 5 fotboll och i det laget behövdes ingen nyförvärv för att få oss springa mera.

  0
  0
  1. Flera faktorer som spelar in. Mittfältet har varit en lidande lagdel i United sedan Scholes la skorna på hyllan. Fernandes har uppenbarligen varit så nära den typen av spelare som man har saknat och övriga pusselbitarna i laget har blivit mer sammanknådade/kompletterade och pusselbitarna har (hittills) mer eller mindre fallit på plats. Pogba trodde man ju skulle vara den spelaren när han värvades, men han kan uppenbarligen bara fungera när laget fungerar, han besitter inte ledaregenskaperna som krävs för att få lagkamraterna att höja sig, vilket har visat sig. Men kanske kan Fernandes höja honom, likt han gjort med majoriteten av resten av truppen. Pogba var ju som bäst när Zlatan var i United, då Zlatan var en grym ledare (och vinnarskalle) och de hade grym kemi både på och utanför planen. När Zlatan stack så fanns ingen ledare med tillräcklig kvalité kvar i truppen. Vi får se hur och om Fernandes kan fortsätta påverka laget positivt i det långa loppet. Det har ju sett bra ut hittills iaf.

   0
   0
   1. Fricken89,
    Det du skriver nu, håller jag med dig till 100%
    Jag skulle t.o.m. vilja gå så långt att Ole petar Maguire som kapten och ger den rollen till Fernandes istället.
    Inte att Maguire nödvändigtvis har varit en dålig kapten, utan den spelare som är mest drivande och givande för hela laget, ska vara kapten.
    Maguire ska förstås kvarstå som kapten denna säsong ut. Vem vet, han kanske får lyfta EL och/eller FA bucklan senare i sommar. Och seger i EL garanterar plats i CL…

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen