post image

Sheffield United: Vi har inlett samtal med Man United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sheffield Uniteds manager Chris Wilder är hoppfull om att kunna förlänga Dean Hendersons lån även nästa säsong. 

Dean Henderson har tillbringat två säsonger på lån i Sheffield United och etablerat sig som en av de bättre målvakterna i Premier League. Många vill se honom få chansen i United, men trots en del tavlor från De Gea på sistone så kan det bli tufft för Henderson att peta spanjoren redan nästa säsong. Det kommer sannolikt inte att ske.
Nu säger Sheffield Uniteds manager Chris Wilder att man är hoppfulla om att kunna låna Henderson även nästa säsong, trots att man nyligen plockade in Wes Foderingham på fri transfer från Rangers.
”Dean och Manchester United vet vad vi vill. Vi har redan inlett samtal med spelaren och Manchester United, men vi respekterar ju att det i slutändan är deras och grabbens beslut. Vi hade älskat att förlänga lånet ännu en säsong och när vi får beslutet i den frågan så kommer vi låta er veta.”
Det ryktas även om att Chelsea är intresserade av att försöka snärja Henderson.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Daniel,
   Jag tycker som du.
   In med Dean och ge honom samma villkor som De Gea.
   Detta borde också steppa upp De Gea, då han nu vet att han måste prestera i varje träning och match att han förtjänar att stå. Om De Gea hamnar i formsvacka, då tar Dean målvaktsplatsen.
   På detta sätt har vi alltid två duktiga målvakter på topp.

   0
   0
   1. Tror varken Dean eller De Gea går med på att rotera så mycket som ni vill att dom ska ”konkurrera”. Det där är svårt när det gäller målvakts position, speciellt när målvakten har den statusen De Gea har. Han är vår första målvakt, och att ta tillbaka Dean känns onödigt då Romero gör bra ifrån sig på cup matcherna. Bättre att låta han utvecklas ordentligt och ta in han efter man utvärderat De Gea nästa år. Killen är inte klar och jag tror han hittar till sitt livs form snart!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen