post image

Shearer: United har mycket jobb kvar att göra i transferfönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alan Shearer menar att Manchester United inte gjort det tillräckligt bra på transfermarknaden för att kunna ses som ens i närheten av utmanare. 

Än så länge får Uniteds transferfönster sägas vara underkänt. Malacia, Eriksen och Martinez har förvisso signats – det känns på förhand som bra värvningar. Men det viktigaste återstår – minst en defensiv mittfältare och förstärkningar i offensiven. Man har jobbat hela sommaren på De Jong, men holländaren – som är Ten Hags viktigaste transfermål – länkas nu allt starkare med Chelsea.

Man är dessutom bara nån skada i anfallet från en mindre katastrof. Man har tappat Cavani och Greenwood är numera ute ur bilden. Och Ronaldos framtid är oviss. Martial (som är skadad inför premiären), Rashford, Sancho och Elanga är de enda etablerade alternativen Ten Hag har till sitt förfogande i detta nu. Och Alan Shearer menar att United har mycket jobb kvar att göra på marknaden innan man kan ses som utmanare.

"Manchester United har mycket jobb att göra på transfermarknaden innan man kan se dem som utmanare igen. United har en manager med nya idéer men truppen behöver stärkas och om inte det händer så kan Ten Hag behöva använda spelare som Anthony Martial som förra säsongens inte ansågs vara tillräckligt bra."

"Det finns också andra problem. Cristiano Ronaldo-situationen har blivit något av en röra och det hjälper inte Ten Hag att återkommande få frågor om hans framtid. Så jag kan bara inte se att United ska kunna utmana om titeln - deras mål är bara försöka ta sig någonstans i närheten av Champions League-platserna."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen