post image

Shearer: Tiden är kommen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alan Shearer anser att det är dags för Manchester United att kalla hem Dean Henderson och ge denne chansen som förstamålvakt. 

De Gea, som under så många år varit Manchester United bästa, viktigaste och formmässigt mest konsekventa spelare har sakta men säkert under de senaste året/åren tappat i kvalité. Han står forfarande för en hel del världsklassräddningar, men tavlorna och tabbarna blir allt mer frekventa och har kostat United värdefulla poäng. Senast igår då man förlorade med 3-1 mot Chelsea i semin av FA Cupen – delvis beroende på svaga ingripanden från De Gea.
Många vill nu se United kalla hem Dean Henderson – som gjort succé under sina två säsonger på lån i Sheffield United – och den gamle skyttekungen Alan Shearer anser att tiden är kommen för ett målvaktsskifte i Manchester United.
”Jag tycker det är hög tid att bänka honom nu. Det fortsätter att hända. Jag anser att man tar hem Henderson när man ser att han ska vara nr 1. Han måste ta hem honom för att vara nr 1 annars så behöver han vara ute på lån., men är den tiden nu kommen? Ja det tycker jag.”
Även Phil Neville uttryckte en oro över De Geas tydligt nedåtgående form.
”Han går inte att känna igen från den spelare som vann Player of the Year Awards. Om jag hade varit Solskjaer så hade jag varit oroad. Han tillhör fortfarande bland de bästa i världen, men han har förlorat allt sitt självförtroende.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Äntligen börjar även ”dom riktiga” experterna tycka som jag, en ”oriktig” expert.
  Nånting stämmer inte med De Gea.
  Oberoende vad han själv må säga, så tror jag helt enkelt att De Gea längtar hem till Spanien.
  Vi ger De Gea hösten på sig. Blir det ingen uppryckning, kallar vi hem Dean Henderson under januari-fönstret (dvs vi förlänger lånet ett halvår) och i januari bänkar vi De Gea.
  Allt detta för Uniteds bästa plus att inte riskera tappa en duktig målvakt till konkurrenterna.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen