post image

Shearer: Han ser inte ut att ha kul längre

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alan Shearer säger att Marcus Rashford ser ut att tycka uppgifterna ute på planen är mer av en börda än något kul. 

Rashford gjorde igår en ny blek insats då United tog emot Aston Villa hemma på Old Trafford och det var den senaste i en längre rad av svaga framträdanden från anfallaren, sedan han återvände efter en lång skadefrånvaro tidigare i höstas.

Den gamle skyttekungen Alan Shearer tycker inte att Rashford ser ut att njuta av fotbollen längre, men såg samtidigt en viss förbättring igår jämfört med tidigare.

 

"Jag fattar att han har haft skador och jag fattar att han kämpar med självförtroendet. Han har gjort fantastiska saker utanför planen, men många gånger den här här säsongen har saker ute på planen sett ut att vara jobbiga för honom. Han ser inte ut att njuta av fotbollen lika mycket längre."

"Det fanns en eller ett par uppmuntrande tecken i första halvlek, han ställde många frågor tidigt i matchen när han var på vänsterkanten. Jag pratade om avsaknaden av bredd innan matchen, men det var inte fallet i kväll. Han gjorde bra ifrån sig - på den sidan. Sedan flyttades han över till höger. Men det var en liten förbättring ikväll."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Hans leende har varit frånvarande i månader nu. Kanske att han och flickvännen sedan 6 år gjorde slut? Att han spelat med värk och inte hittat rätt efter det? Han har varit frånvarande på sociala medier även om det möjligen är en social media manager som styr det kontot. Ett par matcher på bänken, men ge inte upp om honom än. Ur form, inget mer.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen