post image

Shearer: Han kan bli bäst i världen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle skyttekungen Alan Shearer anser att Mason Greenwood kan bli en av världens bästa spelaren, om han håller fötterna på jorden. 

Uniteds guldklimp Mason Greenwood har varit i högform sedan återstarten, med fyra mål och en assist på sina fyra senaste Premier League-matcher.
Ole Gunnar Solskjaer har flera gånger sagt att Greenwood är bland de bästa avslutarna han sett och den gamle skyttekungen Allan Shearer håller med. Enligt Shearer har 18-åringen potential att nå den absoluta världstoppen.
”Jag tror det blir mål, mål och flera mål under de kommande tio till 12 åren – om han kan hålla fötterna på jorden. Potentialen finns där ja” svarade Shearer på frågan om Greenwood kan bli en av världens bästa spelare.”
”Det är ju fortfarande väldigt tidigt i hans karriär, men jag har imponerats väldigt mycket av det jag sett. Jag älskar sättet som han växlar bollen och sen drämmer till. Det är det jag gillar mest. Han har den där naturliga förmågan att avsluta. Han är den bästa jag sett i den åldern på lång tid.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Sa man inte ungefär så här också om Welbeck?
    Jag tycker alla ska sätta sig ner, fixa pungen så att du sitter skönt, kamma dig lite och andas. Det är Lill-lördag idag. Fram med groggen och njut av sommaren.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen