post image

Shearer: Det var ett enormt misstag

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alan Shearer anser att Manchester United nu får lida av konsekvenserna att man inte ersätta Romelu Lukaku direkt i sommar då han lämnade. 

Manchester United ersatte aldrig Romelu Lukaku då denne tvingade sig bort till Inter i somras och på förhand såg det väldigt klent ut med Marcus Rashford, Anthony Martial och Mason Greenwood som de tre enda renodlade anfallarna. Framförallt Rashford har dock tagit jättekliv denna säsong och verkligen växt som både ledare och målgörare, men nu är han skadad. Borta i två till tre månader med en ryggfraktur och United sitter i ett riktigt svårt läge.
Man försökte värva Erling Braut Håland i början av fönstret, men norrmannen valde Borussia Dortmund (och gjorde i helgen hattrick på 20 minuter i sin debut) och med mindre än två veckor kvar av fönstret så lär det bli väldigt svårt för United att få in någon spelare som kan ersätta Rashfords kvalité på värdigt sätt.

Den gamle skyttekungen Alan Shearer anser att det var ett stort misstag av Manchester United att inte se till att ersätta en bevisad målgörare som Romelu Lukaku redan i somras.
"Jag har alltid sagt att det var en stor risk att gå in säsongen med Rashford, Martial och Greenwood som enda utpräglade anfallare. Jag sa redan från början att det var ett enormt misstag att släppa Romelu Lukaku utan att ersätta honom. De behövde få in en anfallare, oavsett om Rashford är frisk eller skadad."
"Nu är de i desperat behov av en anfallare och var hittar man en anfallare av toppkvalité i januarifönstret? Erling Haaland verkar ha varit den enda som fanns och de missade honom" skriver Shearer i sin kolumn i The Sun.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Att vi inte lyckas värva Håland när vi har norsk tränare som dessutom tränat honom tidigare visar ju var United ligger i hierarkin, vi ligger förbannat långt ner.
    Den enda listan där vi är i topp så är det lönelistan.

    13
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen